Papryka jako dodatek
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/papryka-jako-dodatek,1439.html
Składniki: 500-600 gramów grubej papryki, w różnych kolorach 2-3 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól Przygotowanie: Papryki umyć i rozprowadzić oliwę dokładnie na powierzchni papryk, nagrzać piekarnik 190-200 stopni Celsjusza. Foremkę wyłożyć folią aluminiową i ułożyć w niej papryki. Do nagrzanego piekarnika wstawiamy papryki. Należy zapiekać aż będą miękkie i pomarszczona skórka będzie odchodziła. W […] The post Papryka jako dodatek appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 7
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 7
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 18
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 17
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 22
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 34
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 496
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 507
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 482
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 554
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1283
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1039
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 865
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 389









































