Papryka jako dodatek
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/papryka-jako-dodatek,1439.html
Składniki: 500-600 gramów grubej papryki, w różnych kolorach 2-3 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól Przygotowanie: Papryki umyć i rozprowadzić oliwę dokładnie na powierzchni papryk, nagrzać piekarnik 190-200 stopni Celsjusza. Foremkę wyłożyć folią aluminiową i ułożyć w niej papryki. Do nagrzanego piekarnika wstawiamy papryki. Należy zapiekać aż będą miękkie i pomarszczona skórka będzie odchodziła. W […] The post Papryka jako dodatek appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Bigos staropolski to jedno z najbardziej kultowych dań... ⇖ 6
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 11
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 9
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 10
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 111
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 19
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 22
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 478
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 491
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 475
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 538
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 407
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 111
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 94
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 84
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 77
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 75








































