Papryka jako dodatek
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/papryka-jako-dodatek,1439.html
Składniki: 500-600 gramów grubej papryki, w różnych kolorach 2-3 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól Przygotowanie: Papryki umyć i rozprowadzić oliwę dokładnie na powierzchni papryk, nagrzać piekarnik 190-200 stopni Celsjusza. Foremkę wyłożyć folią aluminiową i ułożyć w niej papryki. Do nagrzanego piekarnika wstawiamy papryki. Należy zapiekać aż będą miękkie i pomarszczona skórka będzie odchodziła. W […] The post Papryka jako dodatek appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 12
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 12
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 39
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 28
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 189
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 501
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 515
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 483
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 565
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 189
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 32
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 28
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 21































