Papryka jako dodatek

Składniki: 500-600 gramów grubej papryki, w różnych kolorach 2-3 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól Przygotowanie: Papryki umyć i rozprowadzić oliwę dokładnie na powierzchni papryk, nagrzać piekarnik 190-200 stopni Celsjusza. Foremkę wyłożyć folią aluminiową i ułożyć w niej papryki. Do nagrzanego piekarnika wstawiamy papryki. Należy zapiekać aż będą miękkie i pomarszczona skórka będzie odchodziła. W […] The post Papryka jako dodatek appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 171
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 467
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 478
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 462
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 527
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204