Mamy 205717 przepisów na 617 blogach.

Wyświetlono: 90 razy

Papryka jako dodatek

Papryka jako dodatek

Składniki: 500-600 gramów grubej papryki, w różnych kolorach 2-3 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól Przygotowanie: Papryki umyć i rozprowadzić oliwę dokładnie na powierzchni papryk, nagrzać piekarnik 190-200 stopni Celsjusza. Foremkę wyłożyć folią aluminiową i ułożyć w niej...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

PIECZONE NUGGETSY Z...

PIECZONE NUGGETSY Z...

Pieczone nuggetsy z piersi kurczaka w panierce z... ⇖ 5

Ciasto z jabłkami i...

Ciasto z jabłkami i...

Ciasto z jabłkami i orzechami. Ciasto wiewiórka... ⇖ 4

CHLEB PSZENNY NA...

CHLEB PSZENNY NA...

Chleb pszenny na zakwasie, z żeliwnego gara, to... ⇖ 5

Babeczki Marchewkowe z...

Babeczki Marchewkowe z...

Proste, szybkie i obłędne w smaku babeczki... ⇖ 12

Kremowy sernik dyniowy z...

Kremowy sernik dyniowy z...

Sernik dyniowy to must have każdej jesieni. Co... ⇖ 15

Pizza rodzinna – dwie...

Pizza rodzinna – dwie...

Pizza rodzinna – dwie wersje Domowa pizza... ⇖ 11

Tort...

Tort...

Tort czekoladowo-orzechowy. Bardzo prosty w... ⇖ 298

Pierś z gęsi

Pierś z gęsi

Pyszna, soczysta pierś pieczona z jabłkiem i... ⇖ 26

Tosty zapiekane z jajkiem

Tosty zapiekane z jajkiem

Tosty z jajkiem pieczone piekarniku z dodatkiem... ⇖ 12

Słonina z grzybami

Słonina z grzybami

SUROWIEC I PRZYPRAWY-słonika cienka bez... ⇖ 19

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM