Papryka jako dodatek

Składniki: 500-600 gramów grubej papryki, w różnych kolorach 2-3 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól Przygotowanie: Papryki umyć i rozprowadzić oliwę dokładnie na powierzchni papryk, nagrzać piekarnik 190-200 stopni Celsjusza. Foremkę wyłożyć folią aluminiową i ułożyć w niej papryki. Do nagrzanego piekarnika wstawiamy papryki. Należy zapiekać aż będą miękkie i pomarszczona skórka będzie odchodziła. W […] The post Papryka jako dodatek appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 4
Fit Bajgle (domowe) – śniadaniowy hit!Masz ochotę na... ⇖ 8
CIASTECZKA Z KAJMAKIEM I ORZECHAMIDzień dobry. Mam dla... ⇖ 11
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 12
Proste i wilgotne ciasto jogurtowe ze śliwkami. Niezawodny... ⇖ 15
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 17
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 455
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 463
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 450
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 514
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2024
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 296
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 284
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 253
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 243
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 205