Papryka jako dodatek
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/papryka-jako-dodatek,1439.html
Składniki: 500-600 gramów grubej papryki, w różnych kolorach 2-3 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól Przygotowanie: Papryki umyć i rozprowadzić oliwę dokładnie na powierzchni papryk, nagrzać piekarnik 190-200 stopni Celsjusza. Foremkę wyłożyć folią aluminiową i ułożyć w niej papryki. Do nagrzanego piekarnika wstawiamy papryki. Należy zapiekać aż będą miękkie i pomarszczona skórka będzie odchodziła. W […] The post Papryka jako dodatek appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 6
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 10
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 15
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 13
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 10
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 16
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 485
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 498
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 480
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 546
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 729
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 586
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 274
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 263
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































