Papryka jako dodatek
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/papryka-jako-dodatek,1439.html
Składniki: 500-600 gramów grubej papryki, w różnych kolorach 2-3 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól Przygotowanie: Papryki umyć i rozprowadzić oliwę dokładnie na powierzchni papryk, nagrzać piekarnik 190-200 stopni Celsjusza. Foremkę wyłożyć folią aluminiową i ułożyć w niej papryki. Do nagrzanego piekarnika wstawiamy papryki. Należy zapiekać aż będą miękkie i pomarszczona skórka będzie odchodziła. W […] The post Papryka jako dodatek appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Fit Dyniowe Kluseczki ze Szpinakiem i Brokułami(*SERIA... ⇖ 19
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 10
Fit Wysokobiałkowa Babka Czekoladowa(*SERIA FIT*)Ta fit... ⇖ 13
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 10
Naleśnik z piekarnika można znaleźć w internecie lub w... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 490
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 502
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 481
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 549
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 787
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 656
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 633
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 396
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 315
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 301









































