Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 3
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 30
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 33
Papryka konserwowa
Następnym przetworem, który wzbogaca moją spiżarnię jest papryka konserwowa. Przepis poznałem od mojej mamy, papryka po przygotowaniu jest chrupiąca i lekko ostra. Po prostu musisz spróbować! Prezentują się i smakują całkiem nieźle ;)Składniki na zalewę (około 5 słoików):1 szklanka octu1 łyżka soli5 szklanek wody3/4 szklanki cukruDodatkowo do każdego słoika...
Przepisy z bloga
Szczerze nie przepadam za szparagami, z kolei mój mąż je... ⇖ 370
Cukinia faszerowana kaszą kuskusz dodatkiem papryki,... ⇖ 582
Lubisz tradycyjne spaghetti carbonara? Jeśli tak, to... ⇖ 529
Ciasto rurociąg to propozycja na ciasto bez pieczenia.... ⇖ 2638
Szakszukaz cukinią to jajka w towarzystwie warzyw takich... ⇖ 437
Sezon na rabarbar trwa. Tym razem przygotowałam ciasto... ⇖ 567