Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 14
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 12
Parmigiana z bakłażanem
Parmigiana (Parmigiana z bakłażanem czy też Parmigiana di Melanzane) to danie kuchni włoskiej, w którym plastry bakłażana przełożone sosem pomidorowym i serem zapiekane są w piekarniku. Danie to podawane jest najczęściej na ciepło chociaż zaserwować można je także zimne, jak dla mnie jednak najlepiej smakuje podane ciepłe. Zarówno obiad jak i lunch są dobrą okazją… The post Parmigiana z bakłażanem appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Kultowe lody śmietankowe w wafelku na bazie śmietanki... ⇖ 485
Spaghetti bolognese to proste danie makaronowe idealne na... ⇖ 61
Wielkanoc jest doskonałym okresem na przygotowanie potraw,... ⇖ 69