Parmigiana
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/parmigiana,1394.html
Przygotowanie: 30 minut Porcja na 4 osoby Składniki: 500 gramów małej cukini 150 gramów mozzarelli 80 gramów utartego parmezanu 500 ml. pomidorowej passaty 100-150 gramów mąki pszennej 2 jajka Olej do smażenia 20 ml. oliwa z oliwek extra vergine Bazylia 2 ząbki czosnku Sól, pieprz lub peperoncino Przygotowanie: Umytą cukinię pokroić w plastry nie grubsze […] The post Parmigiana appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 12
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 14
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 27
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 22
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 23
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 514
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 521
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 485
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 571
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 568
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 495
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 481
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 404
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 370
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 245
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 245









































