Parmigiana
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/parmigiana,1394.html
Przygotowanie: 30 minut Porcja na 4 osoby Składniki: 500 gramów małej cukini 150 gramów mozzarelli 80 gramów utartego parmezanu 500 ml. pomidorowej passaty 100-150 gramów mąki pszennej 2 jajka Olej do smażenia 20 ml. oliwa z oliwek extra vergine Bazylia 2 ząbki czosnku Sól, pieprz lub peperoncino Przygotowanie: Umytą cukinię pokroić w plastry nie grubsze […] The post Parmigiana appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 6
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 6
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 20
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 512
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 521
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 485
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 571
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 549
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 473
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 451
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 353
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 348
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 228
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 223









































