Mamy
230954 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 13
Pasta alla Zozzona – Rzymski Klasyk
Pasta alla Zozzona: Historia, Pochodzenie i Przepis. W gąszczu różnorodnych włoskich dań jedno wybija się nie tylko ze względu na bogate smaki, ale także na intrygującą nazwę: Pasta alla Zozzona. Nazwa ta może wywołać zdziwienie, …
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 46
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 34