Pasta Bagna Cauda – Czosnek i Anchua
Źródło: https://rafalcook.com/2024/04/20/pasta-bagna-cauda-czosnek-i-anchua/
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu Bagna cauda, co w dosłownym tłumaczeniu oznacza — gorącą kąpiel, to jedno z najbardziej charakterystycznych dań kuchni piemonckiej. To ciepły dip, który swoimi korzeniami sięga aż …
Najnowsze przepisy
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 5
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 9
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 10
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 16
Przez lata robiłam różne deski przekąsek, ale ta deska... ⇖ 11
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 577
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 503
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 485
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 414
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 387
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 381
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 372
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 255
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 251
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 250









































