Pasta czosnkowo-fasolowa
Źródło: http://noweja.pl/pasta-czosnkowo-fasolowa/
do podania z chlebem, bułkami, chrupkim pieczywem lub krakersami, nadaje się do zawijania rulonów z plastrów szynki, sera lub wędzonego łososia, dobra dla alergików (nie ma glutenu i nabiału). Składniki: puszka białej fasoli (400 g) 3-4 ząbki czosnku łyżeczka musztardy, np. sarepskiej łyżka soku z cytryny oliwa z oliwek sól i pieprz Fasolę odsącz […]
Najnowsze przepisy
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 18
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 21
Najzdrowsza patelnia? Taka, która jest bezpieczna, trwała... ⇖ 13
Węgierska zupa rybna – oryginalny przepis na halaszle z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 112
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 189
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 164
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 202
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 355
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 175
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 234
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 444
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 356
Czekolada to jedno z najpopularniejszych słodyczy na... ⇖ 465
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 521
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 430
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 405
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 400
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 394
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 275
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 263









































