Pasta czosnkowo-fasolowa

do podania z chlebem, bułkami, chrupkim pieczywem lub krakersami, nadaje się do zawijania rulonów z plastrów szynki, sera lub wędzonego łososia, dobra dla alergików (nie ma glutenu i nabiału). Składniki: puszka białej fasoli (400 g) 3-4 ząbki czosnku łyżeczka musztardy, np. sarepskiej łyżka soku z cytryny oliwa z oliwek sól i pieprz Fasolę odsącz […]
Najnowsze przepisy
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 4
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 5
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 16
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 13
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 16
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 88
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 138
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 131
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 145
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 169
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 126
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 170
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 403
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 300
Gotowanie to nie tylko sposób na zaspokojenie naszego... ⇖ 405
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 761
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 299
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 248
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 184
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 178