Pasta czosnkowo-fasolowa
		Źródło: http://noweja.pl/pasta-czosnkowo-fasolowa/
		do podania z chlebem, bułkami, chrupkim pieczywem lub krakersami, nadaje się do zawijania rulonów z plastrów szynki, sera lub wędzonego łososia, dobra dla alergików (nie ma glutenu i nabiału). Składniki: puszka białej fasoli (400 g) 3-4 ząbki czosnku łyżeczka musztardy, np. sarepskiej łyżka soku z cytryny oliwa z oliwek sól i pieprz Fasolę odsącz […]
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 1
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 7
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 6
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 96
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 140
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 151
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 158
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 205
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 134
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 180
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 410
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 316
Czekolada to jedno z najpopularniejszych słodyczy na... ⇖ 430
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 65
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 58
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































