Pasta jajeczna koperkowa
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/04/pasta-jajeczna-koperkowa.html
Pasta jajeczna koperkowaBanalnie prosta pasta kanapkowa. Potrzebne są do niej trzy składniki-jajka, koperek i majonez.Składniki:6 jajek3 łyżki posiekanego drobno koperku2 łyżki majonezusól, pieprz do smakuSposób przyrządzenia:Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania). Obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez w ilości podanej w składnikach, ale jeśli jest bardzo gęsty możemy go dodać trochę więcej. Dodajemy również koperek. Przyprawiamy do smaku...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 9
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 15
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 10
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 11
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
W Wielkopolsce makiełki to tradycyjny wigilijny deser. W... ⇖ 47
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 44
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 58
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 58
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 40
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 37
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 34
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 30




































