Pasta jajeczna koperkowa
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/04/pasta-jajeczna-koperkowa.html
Pasta jajeczna koperkowaBanalnie prosta pasta kanapkowa. Potrzebne są do niej trzy składniki-jajka, koperek i majonez.Składniki:6 jajek3 łyżki posiekanego drobno koperku2 łyżki majonezusól, pieprz do smakuSposób przyrządzenia:Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania). Obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez w ilości podanej w składnikach, ale jeśli jest bardzo gęsty możemy go dodać trochę więcej. Dodajemy również koperek. Przyprawiamy do smaku...
Najnowsze przepisy
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 8
Zimą ogród zamienia się szkicownik natury. Konary drzew... ⇖ 7
Wiesz, dlaczego jedna kawa smakuje jak czekolada, a inna... ⇖ 11
Pierniczki jogurtowe to idealna propozycja dla wszystkich,... ⇖ 18
Pierogi z kapustą i grzybami to taki klasyk, którego nie... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 19
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 74
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 171
W Wielkopolsce makiełki to tradycyjny wigilijny deser. W... ⇖ 58
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 381
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 280
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 257
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 230
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 181
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 166
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 126
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 74






































