Pasta jajeczna koperkowa
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/04/pasta-jajeczna-koperkowa.html
Pasta jajeczna koperkowaBanalnie prosta pasta kanapkowa. Potrzebne są do niej trzy składniki-jajka, koperek i majonez.Składniki:6 jajek3 łyżki posiekanego drobno koperku2 łyżki majonezusól, pieprz do smakuSposób przyrządzenia:Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania). Obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez w ilości podanej w składnikach, ale jeśli jest bardzo gęsty możemy go dodać trochę więcej. Dodajemy również koperek. Przyprawiamy do smaku...
Najnowsze przepisy
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 7
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 8
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 36
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 60
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 87
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 181
W Wielkopolsce makiełki to tradycyjny wigilijny deser. W... ⇖ 61
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 443
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 440
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 338
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 335
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 292
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 224
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 196
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 171
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 165
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 159








































