Pasta jajeczna koperkowa
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/04/pasta-jajeczna-koperkowa.html
Pasta jajeczna koperkowaBanalnie prosta pasta kanapkowa. Potrzebne są do niej trzy składniki-jajka, koperek i majonez.Składniki:6 jajek3 łyżki posiekanego drobno koperku2 łyżki majonezusól, pieprz do smakuSposób przyrządzenia:Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania). Obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez w ilości podanej w składnikach, ale jeśli jest bardzo gęsty możemy go dodać trochę więcej. Dodajemy również koperek. Przyprawiamy do smaku...
Najnowsze przepisy
Lekkie Chaczapuri z Kiełbasą i Pomidorami (Prosty Przepis... ⇖ 14
Fit Wysokobiałkowe Precle z Cheddarem(*SERIA FIT*)Precle... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 31
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 70
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 638
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy... ⇖ 119
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany... ⇖ 54
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 638
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 210
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 163
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 135
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 130
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 126
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 111







































