Najnowsze przepisy
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 12
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 20
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 20
U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 32
Pasta jajeczna koperkowa
Pasta jajeczna koperkowaBanalnie prosta pasta kanapkowa. Potrzebne są do niej trzy składniki-jajka, koperek i majonez.Składniki:6 jajek3 łyżki posiekanego drobno koperku2 łyżki majonezusól, pieprz do smakuSposób przyrządzenia:Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania). Obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez w ilości podanej w składnikach, ale jeśli jest bardzo gęsty możemy go dodać trochę więcej. Dodajemy również koperek. Przyprawiamy do smaku...
Przepisy z bloga
Kotlety mielone z mizerią i młodymi ziemniakamiUlubiony... ⇖ 16
Gulasz z karkówki z młodymi ziemniakamiKarkówka duszona... ⇖ 51