Pasta jajeczna koperkowa
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/04/pasta-jajeczna-koperkowa.html
Pasta jajeczna koperkowaBanalnie prosta pasta kanapkowa. Potrzebne są do niej trzy składniki-jajka, koperek i majonez.Składniki:6 jajek3 łyżki posiekanego drobno koperku2 łyżki majonezusól, pieprz do smakuSposób przyrządzenia:Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania). Obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez w ilości podanej w składnikach, ale jeśli jest bardzo gęsty możemy go dodać trochę więcej. Dodajemy również koperek. Przyprawiamy do smaku...
Najnowsze przepisy
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 8
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 18
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 21
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 23
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 38
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2107
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1146
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 889
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 873
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 634







































