Pasta jajeczno -wątróbkowa (do pieczywa)

Chce Wam przedstawic moj kolejny wynalazek. Jest to bardzo smaczna, jajeczno- watrobkowa pasta z dodatkiem czerwonej fasoli. Smak mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl i bede czesto wracac do tego smarowid...
Najnowsze przepisy
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 7
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 14
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 13
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 14
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przyrządzenie tej potrawy zajmie Wam naprawdę niewiele... ⇖ 742
Te bułeczki są przepyszne! Uwielbiam ciasto z dodatkiem... ⇖ 854
Bardzo lubię kotlety pieczone i szczerze mówiąc ostatnio... ⇖ 829
Pierś z kurczaka w cieście francuskim to bardzo szybkie,... ⇖ 831
Uwielbiam takie proste przepisy, które nie wymagają zbyt... ⇖ 796
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2077
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 344
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 314
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 301
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 271
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 262