Pasta jajeczno -wątróbkowa (do pieczywa)
Źródło: http://www.smakiarmine.pl/przepisy-wytrawne/pasta-jajeczno-watrobkowa-do-pieczywa/
Chce Wam przedstawic moj kolejny wynalazek. Jest to bardzo smaczna, jajeczno- watrobkowa pasta z dodatkiem czerwonej fasoli. Smak mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl i bede czesto wracac do tego smarowid...
Najnowsze przepisy
Zupa rybna z łososiem i krewetkami pachnie fenkułem,... ⇖ 7
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki... ⇖ 9
Inlagd sill, czyli śledzie marynowane po szwedzku w sosie... ⇖ 8
Sernik Harataniec to wyjątkowe ciasto, które idealnie... ⇖ 27
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 40
Przepisy z bloga
Uwielbiam takie proste przepisy, które nie wymagają zbyt... ⇖ 34
Pierś z kurczaka w cieście francuskim to bardzo szybkie,... ⇖ 37
Te bułeczki są przepyszne! Uwielbiam ciasto z dodatkiem... ⇖ 41
Przyrządzenie tej potrawy zajmie Wam naprawdę niewiele... ⇖ 811
Te bułeczki są przepyszne! Uwielbiam ciasto z dodatkiem... ⇖ 903
Bardzo lubię kotlety pieczone i szczerze mówiąc ostatnio... ⇖ 876
Pierś z kurczaka w cieście francuskim to bardzo szybkie,... ⇖ 873
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2536
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2070
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1412
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 831
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 736
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 663
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 639
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 630









































