Pasta śniadaniowa – smalec z białej fasoli
Źródło: http://befitbestrong.pl/pasta-sniadaniowa-smalec-z-bialej-fasoli/
Dosyć ciekawy wydaje się fakt, że nie przepadam za tradycyjnym smalcem. Nie pałam miłością do pajdy chleba ze smalcem i ogórkiem. Ba, nawet mnie do niej nie ciągnie. Za to smalczyk z białej fasoli uwielbiam i mogłabym wyjadać go łyżeczką prosto z miseczki. Wykonanie takiej pasty jest niezwykle proste. Ponadto, w obecnej sytuacji uważam, że […] Artykuł Pasta śniadaniowa...
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 11
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 23
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 22
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 27
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 547
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 664
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 701
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 868
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 878
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 666
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 732
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 724
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 915
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 825
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3090
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2167
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1508
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 762
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 721
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 710
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 687
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































