Pasta z awokado i liści chrzanu

Do tej pory rzadko wykorzystywalam swieze liscie chrzanu i nie wiem dlaczego?Czesto liscie wkladam do kiszenia ogorkow malosolnych ale te na zime kisze z korzeniem chrzanu.To blad bo liscie te mlode sa pyszne, aromatyczne i smakuja delikatniej niz korzen a maja tyle samo witamin i mikroelementow jak i korzen.Czemu zatem nie dodac lisci chrzanu do pasty? no to zaczynamy. Pasta z awokado i lisci ch...
Najnowsze przepisy
Piękna, malownicza trasa w Karkonoszach - zapraszam na... ⇖ 1
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków,... ⇖ 5
Przed Tobą prosta, ale przepyszna sałatka z pieczonych... ⇖ 6
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 44
Ona - ta pasta jest przepyszna i ja robią ja często bo... ⇖ 58
Niedawno pisałam wam o chicharrón ale z boczku a tym... ⇖ 45
Pyszny serniczek na pierwszy dzień szkoły? czemu nie?... ⇖ 65
Przepis na tę sałatkę stary jest ale nadal na czasie.... ⇖ 62
Dzisiaj zawitamy do Maksyku i zjemy coś pysznego mimo... ⇖ 52
Szybki sernik który smakuje obłędnie, jest kremowy i... ⇖ 59
Pyszna zapiekanka, dużo składników i jeszcze więcej... ⇖ 55
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2131
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 353
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 332
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 328
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 280