Mamy 196681 przepisów na 609 blogach.

Wyświetlono: 321 razy

Pasta z czerwonej soczewicy i bakłażana (farsz do pierogów, naleśników i krokietów, pasta do chleba)

Pasta z czerwonej soczewicy i bakłażana (farsz do pierogów, naleśników i krokietów, pasta do chleba)

Tej pasty uzywam jako smarowidla na kanapki, ale sluzy mi tez jako pyszny farsz do pierogow. Sprobujcie, nie zawiedziecie sie.Na zdjeciach sa widoczne ziarenka zielonej soczewicy, poniewaz czerwona zuzylam :)Skladniki:200 g. czerwonej soczewicy3 male baklazany1 duzy zabek czosnkukilka lyzek oleju...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Jajeczne Hot-Dogi

Jajeczne Hot-Dogi

Tym razem coś innego i mniej popularnego, a... ⇖ 0

Gulasz z ciecierzycy

Gulasz z ciecierzycy

Dziś mam dla Was przepis na wegetariański... ⇖ 5

Smoothie bowl z mango,...

Smoothie bowl z mango,...

Smoothie bowl to miseczka wypełniona gęstym... ⇖ 15

Potrawka z piersi...

Potrawka z piersi...

Lekka, pyszna i ekspresowa w przygotowaniu... ⇖ 7

Czarny makowiec –...

Czarny makowiec –...

Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka Ten... ⇖ 14

Pieczone ziemniaki z...

Pieczone ziemniaki z...

Pojawił się ostatnio w moim mieście sklep z... ⇖ 12

Ciabatta

Ciabatta

Przepis na włoską drożdżową ciabattę,... ⇖ 11

Domowa pizza z...

Domowa pizza z...

Domowa pizza z kukurydzą, kurczakiem, papryką i... ⇖ 17

Chlebek z przepisu cioci...

Chlebek z przepisu cioci...

Smakowity domowy chlebek obsypany cebulą.... ⇖ 19

Serniczek bez pieczenia

Serniczek bez pieczenia

Przepis na delikatny, kremowy, puszysty sernik... ⇖ 16

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM