Pasta z lubczyku
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/06/pasta-z-lubczyku.html
Ziolo, ktore najbardziej kochamy <3Skladniki:4 chabazie (lodygi) lubczyku1 lyzeczka soli100 ml oliwy z oliwekPrzygotowanie:Liscie wraz z lodygami mielimy na najmniejszych oczkach, dwukrotnie.Dodajemy oliwe i sol, mieszamy, przekladamy do malych sloiczkow, zakrecamy.Gotujemy przez 20 min. Wyjmujemy ze wrzatku. Ukladamy nakretka do spodu, studzimy.
Najnowsze przepisy
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 11
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 12
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 26
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 50
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 51
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 453
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 442
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 339
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 336
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 297
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 226
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 198
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 172
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 169
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 159







































