Pasta z makreli (dieta Dukana, faza II)
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2010/05/pasta-z-makreli-dieta-dukana-faza-ii.html
Skladniki:1 wedzona makrela1 czerwona cebula1 lyzka mielonej slodkiej papryki1 lyzka przecieru pomidorowegosol i pieprzMakrele obieramy z osci, przekladamy do miski, a nastepnie dodajemy do niej: obrana i posiekana w drobna kostke cebule, przecier pomidorowy, mielona papryke, sol i pieprz. Wszystko razem ze soba mieszamy i miksujemy blenderem na gladka mase. Smacznego !!!
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 7
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 23
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 21
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 26
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 606
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 424
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 410
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 614
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 707
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 627
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 585
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 723
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 583
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 629
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3088
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2162
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1507
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 760
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 718
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 709
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 686
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































