Pasta z orzechów włoskich

Pasta z uprażonych orzechów włoskich to świetny dodatek do ciast, deserów, owsianek, napojów, sosów i dressingów. Zastosowań jest mnóstwo! I na dodatek banalnie prosta do przygotowania, tak jak Tahini. Pasta jest aromatyczna, zdrowa i nie znajdziemy w niej żadnych sztucznych dodatków. Do jej przygotowania najlepiej użyć mocny blender kielichowy, przy ręcznym będzie potrzeba...
Najnowsze przepisy
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 6
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 5
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 6
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 11
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 13
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 16
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 16
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 12
There’s something truly magical about making your own... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 49
Deser morelowy z ciasteczkami amaretti to doskonały... ⇖ 114
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2045
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 333
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 304
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 291
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 263
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 255
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 210