Pasta z orzechów włoskich
Źródło: https://oryginalnysmak.pl/pasta-z-orzechow-wloskich/
Pasta z uprażonych orzechów włoskich to świetny dodatek do ciast, deserów, owsianek, napojów, sosów i dressingów. Zastosowań jest mnóstwo! I na dodatek banalnie prosta do przygotowania, tak jak Tahini. Pasta jest aromatyczna, zdrowa i nie znajdziemy w niej żadnych sztucznych dodatków. Do jej przygotowania najlepiej użyć mocny blender kielichowy, przy ręcznym będzie potrzeba...
Najnowsze przepisy
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 6
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 15
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 12
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 8
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 12
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 10
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2032
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1128
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 960
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 877
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 848
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 534









































