Pasta z orzechów włoskich
Źródło: https://oryginalnysmak.pl/pasta-z-orzechow-wloskich/
Pasta z uprażonych orzechów włoskich to świetny dodatek do ciast, deserów, owsianek, napojów, sosów i dressingów. Zastosowań jest mnóstwo! I na dodatek banalnie prosta do przygotowania, tak jak Tahini. Pasta jest aromatyczna, zdrowa i nie znajdziemy w niej żadnych sztucznych dodatków. Do jej przygotowania najlepiej użyć mocny blender kielichowy, przy ręcznym będzie potrzeba...
Najnowsze przepisy
Zupa rybna z łososiem i krewetkami pachnie fenkułem,... ⇖ 9
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki... ⇖ 15
Inlagd sill, czyli śledzie marynowane po szwedzku w sosie... ⇖ 9
Sernik Harataniec to wyjątkowe ciasto, które idealnie... ⇖ 28
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 40
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2546
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2074
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1415
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 832
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 737
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 663
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 639
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 631









































