Pasta z orzechów włoskich
Źródło: https://oryginalnysmak.pl/pasta-z-orzechow-wloskich/
Pasta z uprażonych orzechów włoskich to świetny dodatek do ciast, deserów, owsianek, napojów, sosów i dressingów. Zastosowań jest mnóstwo! I na dodatek banalnie prosta do przygotowania, tak jak Tahini. Pasta jest aromatyczna, zdrowa i nie znajdziemy w niej żadnych sztucznych dodatków. Do jej przygotowania najlepiej użyć mocny blender kielichowy, przy ręcznym będzie potrzeba...
Najnowsze przepisy
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 10
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 12
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 124
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 10
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 19
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 23
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1969
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1111
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 948
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 866
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 823
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 518









































