Pasta z piklinga
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2020/12/pasta-z-piklinga.html
No i kolejna ryba poszła na „warsztat” ;) Tym razem pikling, czyli śledź wędzony razem z wnętrznościami. W zasadzie przepis na tę rybę pochodzi z kuchni niemieckiej, jednak największa „produkcja” jest w państwach przyściennych. Głównie w Polsce, Holandii, UK, Norwegii…Ryba wędzona na ciepło w temperaturze powyżej...
Najnowsze przepisy
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 4
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 30
Sałatka tatarska ze śledziem to jedna z tych sałatek,... ⇖ 33
Ciasto Prince Polo to propozycja dla tych, którzy lubią... ⇖ 37
200 g serka wiejskiego2 małe łyżki cukruokoło 4 łyżki... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 48
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 63
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 60
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3266
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2197
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1566
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 869
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 799
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 772
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 735
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 732









































