Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka do kanapek lub faszerowania jajek.Składniki:3 jajka ugotowane na twardo1 puszka tuńczyka w sosie własnym4 łyżki groszku konserwowego1 mała cebulka dymka2 łyżki majonezusól i pieprz do smakuPrzygotowanie:Jaja i cebulę pokroić w kostkę. Tuńczyka odsączyć dobrze z wody. Przełożyć wszystkie składniki, doprawić szczyptą soli i pieprzem do miski i wymieszać.
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 24
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 101
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Lazania, bez makaronu, z cienko pociętymi na plasterki... ⇖ 42
Odchudzający koktajl inspirowany przepisem dr. Marka... ⇖ 49
Lato aż prosi się o lekkie, owocowe desery. Te domowe... ⇖ 56
Domowe najlepsze! Wiadomo.Lody wiśniowo-bananowe z 2... ⇖ 49
Sałatka z pomidorów i truskawek – słodko-wytrawne... ⇖ 46
Topfenknödel to knedle z kuchni austriackiejw mojej wersji... ⇖ 60
Sałatka z radicchio, śliwkami i halloumi – kontrast,... ⇖ 65
Jeśli szukasz prostego, ale wyjątkowego przepisu na lato... ⇖ 82
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 325
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 281
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276