PASTA Z TWAROGU, MAKRELI W POMIDORACH I OGÓRKA KONSERWOWEGO

Szybka, prosta, niskokaloryczna pasta do pieczywa.Dodatek makreli w pomidorach oraz ogorka konserwowego sprawia, ze smakuje ona troche inaczej niz ta, zrobiona z wedzona makrela.Jest bardziej wyrazista i ostrzejsza w smaku. Ja uwielbiam wszelkie mazidla do chleba, wiec i ta pasta bardzo mi smakuje :))Skladniki:250g twarogupuszka makreli w pomidorach2 ogorki konserwowe1 mala ceb...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 190
Przepisy z bloga
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 217
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 57
Szybka, pożywna i pełna białka pasta do chleba to... ⇖ 72
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204