Pasta z wędzonej makreli i jajek

Dziś coś z szybkiej , smacznej i zdrowej kuchni .1 średnia makrela wędzona4 jajkaJajka gotujemy na twardo . Makrelę obieramy ze skóry i ości . Obrane jajka przekładamy do miski i delikatnie rozdrabniamy . Dokładamy obraną makrelę i wszystko miksujemy na gładką , jednolitą masę .Pasta jest idealna na toście z plastrem pomidora i posypany prażoną cebulką...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 14
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 24
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 19
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 14
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
1 kg tulipów ze skrzydełek1 łyżeczka pieprzu białego1... ⇖ 101
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 130
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2113
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 349
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 324
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 278
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 274