Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 7
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 26
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 25
Artykuł sponsorowany Współczesny styl życia sprawia,... ⇖ 20
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 540
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 551
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 500
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 588
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3613
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2298
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1651
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 921
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 872
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 836
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 785









































