Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 23
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 20
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 18
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 101
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 505
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 518
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 484
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 569
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 414
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 314
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 308
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 259
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 202
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 158
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 136
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 101








































