Najnowsze przepisy
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 16
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 28
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 14
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 31
Pasteryzacja Karczochów
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 235
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 258
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 233