Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 11
Pieczone pierożki z piekarnika z duża ilością farszu to... ⇖ 52
Przepyszny bezglutenowy chlebek na słodko bazuje na... ⇖ 13
Krem z czekoladą Milka do tortu – aksamitny i delikatny.... ⇖ 17
Odchudzanie jest dla Ciebie synonimem męki i czasu, który... ⇖ 20
Makowa Dama z Brzoskwiniami to idealne ciasto makowe na... ⇖ 44
19.11.2025 Magda Czasem mamy ochotę na coś w klimacie... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 495
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 505
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 482
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 552
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1022
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 818
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 812
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 733
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 429
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 355
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 334









































