Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 10
Witam Kochani! Kotlety z fileta są smaczne, ale mogą być... ⇖ 9
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 16
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 8
Kruchutkie rogaliki orzechowe - ciasteczka idealne na Boże... ⇖ 15
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 14
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 14
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 502
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 516
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 484
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 569
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 366
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 273
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 238
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 220
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 178
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 160
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 75
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































