Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Takie ciasto piekła na Boże Narodzenie nasza babcia... ⇖ 12
Surówka z kiszonej kapustyz jabłkiem, porem, marchewką i... ⇖ 7
W naszym rodzinnym domu babcia Ksenia zawsze robiła torcik... ⇖ 12
Miękka, wilgotna, pachnąca cynamonem… a na wierzchu ...... ⇖ 19
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 537
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 546
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 497
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 586
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3361
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2212
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1586
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 880
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 803
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 786
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 747
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 741









































