Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 7
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 7
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 20
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 496
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 507
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 482
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 554
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1351
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1043
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 868
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 392









































