Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 3
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 5
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 17
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 12
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 20
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 12
Grudzień ma w sobie niepowtarzalną magię, która narasta... ⇖ 11
Zupa z boczniaków z ziemniakami to bardzo prosty przepis!... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 478
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 491
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 475
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 538
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 314
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 92
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 83
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 76
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 64









































