Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Fit Dyniowe Kluseczki ze Szpinakiem i Brokułami(*SERIA... ⇖ 10
Fit Wysokobiałkowa Babka Czekoladowa(*SERIA FIT*)Ta fit... ⇖ 10
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 490
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 502
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 481
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 549
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 786
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 655
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 577
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 389
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 313
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 300









































