Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 7
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 4
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 5
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 6
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 17
Aktywność fizyczna to jeden z najlepszych sposobów na... ⇖ 12
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 485
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 498
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 480
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 546
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 725
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 576
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 269
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 259
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 216









































