Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 3
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 18
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 21
Inspiracje i pomysły na pyszne przekąski Sylwestrowe.... ⇖ 40
Szybkie mini zapiekanki, wystarczy sobie oderwać kawałek,... ⇖ 29
Szybka pizza z tortilli z piekarnika to prosty sposób na... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 541
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 553
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 500
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 589
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3746
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2335
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1674
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 934
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 901
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 845
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 798









































