Najnowsze przepisy
Szybkie ciasto jogurtowe z wiśniami jest świetną opcją... ⇖ 22
Lody Espresso Creami (Ninja Creami NC300EU) Lody kawowe... ⇖ 14
Lody Bananowo - Kakaowe (Ninja Creami NC300EU) Są... ⇖ 16
Witam serdecznie dziś polecę wam przepis na przepyszny... ⇖ 35
Przepis jest banalnie prosty, ale genialny, sama bym na to... ⇖ 43
Pasteryzacja Karczochów

Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 426
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 435
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 421
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 486
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1205
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 711
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 626
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 412
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 366
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 217