Pasteryzacja Karczochów
Źródło: https://ricette.pl/fruttidimare/pasteryzacja-karczochow,1265.html
Karczochy ułożone ciasno w słoikach zalać oliwą extra vergine. Tak przygotowane słoiki wstawiamy do dużego naczynia. Dno naczynia wyłożyć ściereczkami lub papierowym ręcznikiem. Ustawiamy słoiki, zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Na niezbyt wysokim ogniu gotujemy 15-20 minut. Po tym czasie wyciągamy słoiki i ustawiamy do góry dnem do wystygnięcia. The post Pasteryzacja Karczochów appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Kurczak z ryżem – klasyczny, codzienny obiad, który dla... ⇖ 12
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 16
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 14
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 14
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 14
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 23
Pieczone pierożki z piekarnika z duża ilością farszu to... ⇖ 148
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 495
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 506
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 482
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 552
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1030
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 839
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 822
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 743
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 448
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 362
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 343









































