Najnowsze przepisy
Zobacz jakie są zalety używania air fryera w swojej... ⇖ 13
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 131
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 25
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 19
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 26
Pasteryzacja przetworów w piekarniku – jak to zrobić?

Już niedługo zacznie się sezon na różnego rodzaju weki: ogórki w zalewie, sałatki warzywne, dżemy czy domowe ketchupy, dlatego postanowiłam napisać kilka słów o pasteryzacji na sucho, czyli w piekarniku. Jest to metoda, którą stosuję już z dziesięć lat i bardzo sobie chwalę. Taką pasteryzację poleciła mi sąsiadka, która z kolei poznała ją od synowej. ... Dowiedz się więcej
Przepisy z bloga
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 45
Wbrew pozorom, żeby zrzucić kilka kilo, nie potrzeba od... ⇖ 46
Jak może już wiecie, bardzo nie lubię marnować jedzenia... ⇖ 47
Natka pietrszuki jest nie tylko smaczna i aromatyczna, ale... ⇖ 57
Już niedługo zacznie się sezon na różnego rodzaju... ⇖ 63
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 77
Witajcie kochani! Z tej strony wasza Halinka. Lata lecą,... ⇖ 79
Czy Wam też czasem brakuje pomysłu na szybki, ale zdrowy... ⇖ 141
Murzynek z kremem budyniowym to idealna propozycja dla... ⇖ 127
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 780
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 759
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 512
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417