Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do zapiekanki z pieczarkami i serem Dlaczego... ⇖ 8
Wprowadzenie do Pancakes z bananami i płatkami owsianymi... ⇖ 4
Smaczna, zdrowa i kolorowa surówka z kapusty pekińskiej... ⇖ 10
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 21
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 16
Pasteryzacja przetworów w piekarniku – jak to zrobić?

Już niedługo zacznie się sezon na różnego rodzaju weki: ogórki w zalewie, sałatki warzywne, dżemy czy domowe ketchupy, dlatego postanowiłam napisać kilka słów o pasteryzacji na sucho, czyli w piekarniku. Jest to metoda, którą stosuję już z dziesięć lat i bardzo sobie chwalę. Taką pasteryzację poleciła mi sąsiadka, która z kolei poznała ją od synowej. ... Dowiedz się więcej
Przepisy z bloga
Wbrew pozorom, żeby zrzucić kilka kilo, nie potrzeba od... ⇖ 36
Jak może już wiecie, bardzo nie lubię marnować jedzenia... ⇖ 42
Natka pietrszuki jest nie tylko smaczna i aromatyczna, ale... ⇖ 52
Już niedługo zacznie się sezon na różnego rodzaju... ⇖ 59
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 76
Witajcie kochani! Z tej strony wasza Halinka. Lata lecą,... ⇖ 76
Czy Wam też czasem brakuje pomysłu na szybki, ale zdrowy... ⇖ 139
Murzynek z kremem budyniowym to idealna propozycja dla... ⇖ 124
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 507
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 403
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 320
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 107
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 107
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104