paszteciki krucho-drozdzowe do roznych farszy
Źródło: https://kuchniapepin.blogspot.com/2019/12/paszteciki-krucho-drozdzowe-do-roznych.html
SkładnikiCiasto:250 g mąki 100 g masła 2 łyżeczki cukru - pudru 1/2 łyżeczki soli 25 g świeżych drożdży 1/4 szklanki kwaśnej gęstej śmietany (18 - 22 %) 2 żółtka bialko zostawić do posmarowania pasztecików sezam do posypania opcjonalnie WykonanieFarsz ,moze być z miesa,kapusta z grzybami ,co kto lubi..dlugo są swieże.Przygotować ciasto:Rozpuścić...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 3
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 24
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 17
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 20
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 16
Gwiazda betlejemska Zimowe wieczory mają w sobie coś z... ⇖ 16
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 19
Przepisy z bloga
https://www.facebook.com/watch/?v=1238395336743370Składniki ⇖ 607
ciasto z wakacji przepis od TereskiSkladniki blaszka 35x24... ⇖ 737
1kg twardych pomidorowego 150 -200ml oliwy z oliwek 2... ⇖ 725
Skladniki8żółtek 10dag drozdzy swiezych 2 smietany o... ⇖ 684
u mnie bardziej przypieczone ,bo kurier wlasnie paczke... ⇖ 676
Ten prosty przepis na zieloną fasolę, składający się... ⇖ 660
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1833
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1234
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 740
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 609
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 574
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 493
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 473









































