Paszteciki z grzybami

Paszteciki z grzybami to świetna przekąska na świąteczny stół. Bardzo dobrze sprawdzą się również jako finger food na imprezę np. sylwestrową. Do farszu wykorzystałam różnego rodzaju grzyby - suszone, pieczarki białe i brązowe, a także boczniaki i shitake. Dlatego też jest on bardzo grzybowy i aromatyczny. Chrupiące ciasto i kremowy, grzybowy farsz o intensywnym ziołowym...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 12
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 22
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 18
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 718
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 710
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 712
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 750
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 717
Kurczak z Chettinad to danie, które pochodzi z południa... ⇖ 642
Curry z kurczaka z Andhry to danie wywodzące się z... ⇖ 1342
Zapraszam Was na kolejny rewelacyjny przepis z kuchni... ⇖ 646
Wszelkiego rodzaju chlebki są niezwykle popularne w kuchni... ⇖ 702
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 782
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 276
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 202
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 198