Paszteciki z mięsem mielonym

Paszteciki to świetny dodatek do barszczu czerwonego! Można je podawać na ciepło, a także na zimno. Przygotowanie ich to nic skomplikowanego, a efekt z pewnością zadowoli wszystkich was! ???? Składniki na ciasto: 1/2 kostki drożdży3/4 szklanki mlekałyżeczka cukru i solizioła prowansalskie2 łyżki olejuokoło 400 g mąki Składniki na farsz:0,5 kg mięsa mielonego z szynki1 duża...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 10
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 10
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 35
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 29
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 31
Soczysta, chrupiąca, słodka, czasem pikantna – papryka... ⇖ 35
Domowy sos pomidorowy to nie tylko pasteryzowane przetwory... ⇖ 36
Carpaccio z buraka po raz pierwszy spróbowałam w małej... ⇖ 55
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 53
Mięso z rosołu to często pomijany skarb, który kończy... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204