Paszteciki z mięsem

Paszteciki z mięsem to doskonała przekąska na każdą imprezę. Po upieczeniu są mięciutkie i bardzo puszyste, a w środku wypełnione dużą ilością farszu. Do moich pasztecików używam łopatki wieprzowej, którą dzień wcześniej gotuję na wolnym ogniu, a następnie mielę za pomocą maszynki do mięsa. Super sprawdzi się tutaj mięso z rosołu.
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 18
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 15
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 18
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 15
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 39
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 30
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 31
Soczysta, chrupiąca, słodka, czasem pikantna – papryka... ⇖ 35
Domowy sos pomidorowy to nie tylko pasteryzowane przetwory... ⇖ 36
Carpaccio z buraka po raz pierwszy spróbowałam w małej... ⇖ 55
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 53
Mięso z rosołu to często pomijany skarb, który kończy... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204