Najnowsze przepisy
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 17
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 15
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 21
Szklanka (250ml) surowej kaszy jaglanej waży około 180... ⇖ 18
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 54
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 58
Pasztet z fasoli i grzybów – kuchnia podkarpacka

Pasztet z fasoli i grzybów – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Komorów, gmina Majdan Królewski, powiat kolbuszowski W naszej regionalnej kuchni suszone grzyby dodajemy do różnych potraw, wzbogacając ich smak, zapach i wygląd. Gotujemy na nich barszcze, dodajemy do kapusty lub do farszu na gołąbki. Panie z Koła Gospodyń Wiejskich „Komorowianki” polecają suszone grzyby jako składnik pieczonego pasztetu z fasoli. Dzięki temu prosty warzywny pasztet nabiera smaku i charakteru....
Przepisy z bloga
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 300
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 145
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 150
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 5218
Łemkowskie pierogi z ziemniakami i kapustą – kuchnia... ⇖ 163
Bandurjanki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat... ⇖ 304
Jabczok – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Krasna, gmina... ⇖ 478
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3320
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1820
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1233
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1233
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1098
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 931
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 763
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 721
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 621
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 603