Najnowsze przepisy
Grzyby leśne duszone w śmietanieŚwieże grzyby, prosto z... ⇖ 20
Eskalopki drobiowe z fileta kurczaka lub indyka to danie,... ⇖ 49
Pigwowiec do herbaty na zimę - prosty przepis Jak zrobić... ⇖ 37
Mus malinowy na bazie śmietanki to deser, który idealnie... ⇖ 19
Muffinki dyniowe z musem śliwkowym to kolejna pyszna... ⇖ 38
Pasztet z fasoli i grzybów – kuchnia podkarpacka
Pasztet z fasoli i grzybów – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Komorów, gmina Majdan Królewski, powiat kolbuszowski W naszej regionalnej kuchni suszone grzyby dodajemy do różnych potraw, wzbogacając ich smak, zapach i wygląd. Gotujemy na nich barszcze, dodajemy do kapusty lub do farszu na gołąbki. Panie z Koła Gospodyń Wiejskich „Komorowianki” polecają suszone grzyby jako składnik pieczonego pasztetu z fasoli. Dzięki temu prosty warzywny pasztet nabiera smaku i charakteru....
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 165
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 213
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 186
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 291
Przepisy na czasie
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 1297
Przepis na nieziemski deser kawowy z mascarpone i bitą... ⇖ 851
Deser Kora Orzechowa to przepis inspirowany kultowym... ⇖ 715
Wraz z nadejściem jesieni rozpoczyna się sezon na... ⇖ 527
Cześć Kochanidziś mam dla Was przepis na po prostu... ⇖ 333
CIASTO SNIKERS BEZ PIECZENIA NA ZIMNOTo ciasto to prawdziwy... ⇖ 313
Ciasto porzeczkowa krówka to pyszny deser, który łączy... ⇖ 167