Pasztet z galaretką. Najpierw pieczony, potem zalany rosołem. Doskonała przekąska
Źródło: https://kulinarnapolska.org/pasztet-z-galaretka-najpierw-pieczony-potem-zalany-rosolem-doskonala-przekaska/
Aromatyczny pasztet, a nim równie pyszna galaretka tworzą razem doskonałą przekąskę. Robimy przy okazji gotowania rosołu, sprytnie wykorzystując mięso i warzywa. Przepis na pasztet z galaretką Składniki: Około kilograma ugotowanego mięsa z rosołu – tym razem użyliśmy wołowiny, kurczaka i indyka, 2 marchewki z rosołu, można dorzucić też seler czy pietruszkę, 2 duże cebule, 1 […] Artykuł Pasztet z galaretką. Najpierw pieczony, potem zalany rosołem. Doskonała...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 17
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 370
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 372
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3793
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 433
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 700
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































