Najnowsze przepisy
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 15
Przepis na pyszny sernik bez pieczenia. To proste ciasto z... ⇖ 58
Pasztet z Gotowanego Mięsa
Pasztet z Gotowanego Mięsa Kolejna moja propozycja na wykorzystanie mięsa z niedzielnego rosołu. Pasztet z gotowanego mięsa rosołowego jest bardzo delikatny i dość wilgotny. Idealnie sprawdzi się, jako przystawka podczas domowych imprez. Można podawać go na ciepło lub na zimno z odrobina konfitury żurawinowej. Świetnie sprawdza się także na kanapkach z plasterkiem świeżego...
Przepisy z bloga
Quiche ze Szparagami na Batatowym Spodzie Niesamowicie... ⇖ 57
Sałatka ze Szparagami i Burratą Wiosna – czas, gdy... ⇖ 53
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 48
Zapiekany Camembert z Figami, Orzechami i Miodem(do... ⇖ 59