Najnowsze przepisy
Białkowe placki z komosy ryżowej z dodatkiem białka ze... ⇖ 23
Mini Serniczki na Zimno Miękkie jak chmurka, aksamitne... ⇖ 31
Moja podróż przez sałatki z ogórkiem – smakowy duet... ⇖ 22
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 42
To jedna z najlepszych nalewek owocowych. Akurat zaczął... ⇖ 27
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 155
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 26
Pasztet z mięsa z rosołu

Najczęściej mięso z rosołu wykorzystujemy jako farsz do pierogów lub dajemy je do potrawki, ale również robimy z niego pasztety. Dzisiaj gotowałyśmy rosół na porcji rosołowej z indyka. Z mięsa i warzyw z naszego rosołu upieczemy prosty, bardzo delikatny i smaczny pasztet. Składniki:60 dkg ugotowanego mięsa z szyi i skrzydła indyka1 marchewka z rosołu1/4 selera z rosołu2 jajka1 bułka kajzerka3 ząbki czosnku1/4 szklanki rosołusól i pieprz do smaku1 łyżeczka papryki...
Przepisy z bloga
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 42
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 69
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 55
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 114
Młoda kapusta duszona z ulubioną kiełbasą, boczkiem... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 278
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 155
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 89
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 89
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 71
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 69
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 69
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 68
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 65