Pasztet z mięsa z rosołu
		Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2025/02/pasztet-z-miesa-z-rosou.html
		Najczęściej mięso z rosołu wykorzystujemy jako farsz do pierogów lub dajemy je do potrawki, ale również robimy z niego pasztety. Dzisiaj gotowałyśmy rosół na porcji rosołowej z indyka. Z mięsa i warzyw z naszego rosołu upieczemy prosty, bardzo delikatny i smaczny pasztet. Składniki:60 dkg ugotowanego mięsa z szyi i skrzydła indyka1 marchewka z rosołu1/4 selera z rosołu2 jajka1 bułka kajzerka3 ząbki czosnku1/4 szklanki rosołusól i pieprz do smaku1 łyżeczka papryki...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 7
Dziś mam dla Was ekspresowy przepis na moją ulubioną,... ⇖ 6
Chcesz dowiedzieć się Jak dobrze Usmażyć Jajko Sadzone... ⇖ 12
Dla wszystkich znudzonych kanapkami na śniadanie mam coś... ⇖ 16
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 16
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 21
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 27
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy... ⇖ 107
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany... ⇖ 45
Kotlety są miękkie, puszyste i chrupiące z wierzchu... ⇖ 136
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 56
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 46
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 43
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 39






































