Najnowsze przepisy
Zapraszam na smaczną sałatkę ziemniaczaną. Przygotowana... ⇖ 34
Babka zebra ze szpinakiem i musem z marchewki. To moja... ⇖ 21
Szklanka surowej kaszy gryczanej (250 ml) waży około 180... ⇖ 9
Pasztet z mięsa z rosołu

Najczęściej mięso z rosołu wykorzystujemy jako farsz do pierogów lub dajemy je do potrawki, ale również robimy z niego pasztety. Dzisiaj gotowałyśmy rosół na porcji rosołowej z indyka. Z mięsa i warzyw z naszego rosołu upieczemy prosty, bardzo delikatny i smaczny pasztet. Składniki:60 dkg ugotowanego mięsa z szyi i skrzydła indyka1 marchewka z rosołu1/4 selera z rosołu2 jajka1 bułka kajzerka3 ząbki czosnku1/4 szklanki rosołusól i pieprz do smaku1 łyżeczka papryki...
Przepisy z bloga
Sos tatarski można przyrządzić z różnymi składnikami,... ⇖ 135
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 32
Proste ciasto ucierane z borówkami i kruszonką gotowe w... ⇖ 32
Prosta sałatka z makaronu orzo, selera naciowego, jajek,... ⇖ 111
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3076
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1803
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1192
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1168
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1060
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 903
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 750
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 667
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 601
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 576