Pasztet z wołowiną

Delikatny pasztet z golonek indyka wzbogacony miesem wolowym. Bardzo smaczny dodatek do pieczywa, ktory idealnie smakuje np z konfitura zurawinowa. Takiego pasztetu nie moze zabraknac wsrod wedlin przygotowanych na swieta. 1 kg gotowanej golonki z indyka 400 g lopatki wolowej 300 g watrobki drobiowej 1 cebula 2 ziarna ziela angielskiego 1 lisc laurowy 1 czerstwa bulka … Czytaj dalej Paszt...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 179
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Kremowy, waniliowy sernik na kruchym spodzie, którego... ⇖ 729
Zielone pierogi powstały za sprawą szpinaku, ale nie... ⇖ 798
Pizza z mięsem mielonym zatopionym w dobrze doprawionym i... ⇖ 931
Sakiewki z zielonych naleśników zapiekane w pomidorach to... ⇖ 829
Makaron z cukinią i tuńczykiem w aromatycznym sosie... ⇖ 820
Kasza jaglana z cukinią i pomidorami zapieczona razem z... ⇖ 829
Mazurek, czyli cienkie, kruche ciasto wypełnione kremem.... ⇖ 846
Prosta, a zarazem bardzo smaczna sałatka z brokułem,... ⇖ 3166
Aromatyczna i bardzo smaczna zapiekanka ziemniaczana z... ⇖ 876
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204