Najnowsze przepisy
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 17
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 15
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 21
Szklanka (250ml) surowej kaszy jaglanej waży około 180... ⇖ 18
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 54
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 57
Pasztet z żurawiną

Prosty i szybki pasztet, którego bazą jest mięso z rosołu. Z dodatkiem żurawiny smakuje wybornie. Idealne smarowidło na świąteczny stół.Składniki:60 dkg mięsa z rosołu1 marchew i pietruszka z rosołu20 dkg pieczarek1 cebula1/2 szklanki żurawiny suszonej3/4 szklanki mleka1 kajzerka3 jajkasól i pieprz do smaku1/2 łyżeczki pieprzu ziołowego 1/2 łyżeczki papryki słodkiej1 płaska łyżeczka rozmarynu suszonego (ewentualnie tymianku)foremka 25x14 cmSposób wykonania:Kajzerkę...
Przepisy z bloga
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 54
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 57
Sos tatarski można przyrządzić z różnymi składnikami,... ⇖ 151
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 33
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3316
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1819
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1233
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1232
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1098
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 931
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 763
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 721
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 621
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 603