Pęczotto z pieczarkami i serami

Danie z kaszy peczak przygotowane jak risotto, z dodatkiem pieczarek, smietany, sera gouda i parmezanu. Kremowy sos cudownie otula kazde ziarenko, a parmezan doskonale podbija smak.Polecam na zimowy obiad, bo cudownie rozgrzewa.1/2 szklanki peczaku1/2 l bulionu warzywnego6 srednich pieczarek1 mala cebula1 lyzka masla1 lyzeczka oleju2 lyzki smietany 18%1 jajko2 lyzki startego sera gou...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 190
Przepisy z bloga
Kruche ciasteczka na bazie twarogu z jabłkiem to idealny... ⇖ 451
Dawno mnie tu nie było, ale niestety czasu brak, dlatego... ⇖ 554
Andruty, bo tak właśnie nazywała je moja babcia często... ⇖ 1181
W związku z tym że moje dziecię zachorowało na ospę... ⇖ 592
Prosta w wykonaniu a zarazem efektowna sałatka z kilku... ⇖ 9974
Tradycyjny deser, który jako dziecko kupowałam w szkolnym... ⇖ 773
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204