Peklowanie golonki
Źródło: https://www.staregary.pl/2014/03/peklowanie-golonki.html
Peklowanie – proces technologiczny, polegajacy na dzialaniu solanki lub mieszanki peklujacej na mieso. Efektem tego procesu jest utrwalanie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapach...
Najnowsze przepisy
Co roku, gdy zaczynam planować świąteczne menu, szukam... ⇖ 16
Polecamy jarzynową w nieco innej odsłonie. Wzbogaconą o... ⇖ 5
Marokańska sałatka z pomarańczy z cynamonem i wodą z... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 600
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 534
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 529
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 725
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 680
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 759
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2007
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1988
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1369
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 799
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 719
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 629
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 602









































