Peklowanie golonki
Źródło: https://www.staregary.pl/2014/03/peklowanie-golonki.html
Peklowanie – proces technologiczny, polegajacy na dzialaniu solanki lub mieszanki peklujacej na mieso. Efektem tego procesu jest utrwalanie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapach...
Najnowsze przepisy
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 17
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 56
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 604
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 538
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 533
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 726
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 683
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 763
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2850
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2115
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1465
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 851
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 753
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 683
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 653
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650









































