Peklowanie golonki
Źródło: https://www.staregary.pl/2014/03/peklowanie-golonki.html
Peklowanie – proces technologiczny, polegajacy na dzialaniu solanki lub mieszanki peklujacej na mieso. Efektem tego procesu jest utrwalanie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapach...
Najnowsze przepisy
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 10
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 25
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 16
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 586
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 521
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 520
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 717
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 656
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 720
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1916
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1102
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 938
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 860
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 815
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 509









































