Peklowanie golonki
Źródło: https://www.staregary.pl/2014/03/peklowanie-golonki.html
Peklowanie – proces technologiczny, polegajacy na dzialaniu solanki lub mieszanki peklujacej na mieso. Efektem tego procesu jest utrwalanie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapach...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving is such a special time, isn’t it? It’s all... ⇖ 2
Kwiaty dyni w cieście z ricottą, suszonymi pomidorami i... ⇖ 6
Dziś zapraszam na szybki obiad, przygotowany praktycznie z... ⇖ 6
Have you ever experienced the vibrant flavors of Haitian... ⇖ 8
Ah, Thanksgiving! A time for family, gratitude, and,... ⇖ 10
Jesień to idealny czas na ciepłe, aromatyczne dania,... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 702
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 507
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 644
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 505
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 708
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 575
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 897
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 652
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 474
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 468
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 422
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 421









































