Peklowanie golonki
Źródło: https://www.staregary.pl/2014/03/peklowanie-golonki.html
Peklowanie – proces technologiczny, polegajacy na dzialaniu solanki lub mieszanki peklujacej na mieso. Efektem tego procesu jest utrwalanie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapach...
Najnowsze przepisy
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 6
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 15
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 12
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 8
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 12
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 10
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 587
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 521
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 520
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 717
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 656
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 722
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2032
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1128
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 960
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 877
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 848
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 534









































