Mamy 230650 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Ciastka czekoladowe bez...

Ciastka czekoladowe bez...

Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 2

Blitva na lešo

Blitva na lešo

Z cyklu smutne jedzenie w pracy , ale wiosna... ⇖ 4

Grillowany camembert z...

Grillowany camembert z...

Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 15

Brzoskwiniowy Obłok...

Brzoskwiniowy Obłok...

Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 38

Drożdżówki z serem i...

Drożdżówki z serem i...

Jeśli lubicie drożdżówki, które rozpływają się w... ⇖ 116

Brzoskwiniowy sernik...

Brzoskwiniowy sernik...

Pyszne, kremowe ciasto na deser, bez pieczenia, idealne.... ⇖ 57

Ciasto Lady Makbet –...

Ciasto Lady Makbet –...

Ciasto Lady Makbet to deser, który zachwyci twoich... ⇖ 62

MAKARON Z SZYNKĄ I...

MAKARON Z SZYNKĄ I...

Dziś podrzucam Wam pomysł na szybki obiad, który... ⇖ 51

Chińska surówka z...

Chińska surówka z...

Chińska surówka z młodej kapusty Surówka z kapusty... ⇖ 74

Najlepsze przepisy ze...

Najlepsze przepisy ze...

Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 47

Wyświetlono: 261 razy

Pesto z karczochów

Pesto z karczochów

Pesto z karczochów, to przede wszystkim uniwersalny dodatek, sos z karczochów, czosnku, cytryny i Parmigiano Reggiano. Oczywiście najbardziej znanym pesto na świecie jest Pesto alla Genovese z bazylii i orzeszków pinii. Jednakże same słowo – pesto – w języku Włoskim znaczy – zmiażdżyć – lub – tłuc – i oznacza raczej technikę zrobienia, niż konkretne… Czytaj dalej Pesto z karczochów Artykuł Pesto z karczochów pochodzi z serwisu Możesz...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e Basilico –... ⇖ 39

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 27

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 63

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al Gorgonzola — Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 56

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Campidanese z Kiełbasą Sardyńską. ... ⇖ 26

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 27

Pasta Sugo di Carne z...

Pasta Sugo di Carne z...

Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 33

Pasta con zucchine e...

Pasta con zucchine e...

Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 36

Pasta Sugo di Zucchine e...

Pasta Sugo di Zucchine e...

Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii na Twoim... ⇖ 48

Pici all’aglione —...

Pici all’aglione —...

Pici all’aglione — Historia i Pochodzenie Pici... ⇖ 32

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM