pesto ze szpinaku i crostini z mozzarellą
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2014/05/pesto-ze-szpinaku-i-crostini-z-mozarella.html
Wiosną mam ochotę jeść świeżo i prosto.Po pierwsze, nie mam czasu na skomplikowane i czasochłonne gotowanie; koniec roku szkolnego to natłok pracy i dodatkowych zajęć w firmie. Poza tym, jest tyle świeżych produktów, że aż szkoda z nich nie korzystać. Po zimowych ciężkich i kalorycznych potrawach przyjemnie jest komponować kolorowe, czerwone, żółte i zielone...
Najnowsze przepisy
Dla wszystkich znudzonych kanapkami na śniadanie mam coś... ⇖ 13
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 13
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 15
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 10
Ciasto przekładane bez pieczenia. Szybki i smaczny deser,... ⇖ 10
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 551
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 504
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 582
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 492
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 463
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 530
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 568
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 518
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 570
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 51
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 43
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 42
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 35








































