Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 26
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 24
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 54
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 41
Pieczarki faszerowane otulone boczkiem
Pyszne pieczarki w sam raz na przekaske lub tez na obiad czy kolacje jesli podamy je z dodatkami. Do miesnej masy dodalam troche startej cukinii oraz ogonki z pieczarek. Nadziane pieczarki owinelam jeszcze plastrem boczku i powstaly takie male pakuneczki. skladniki:12 duzych pieczarek (o srednicy ok 6-7 cm)1 duza cebula1 mala cukinia, dalam zolta (ok 200 g )400 g miesa mielonego, u mnie z u...
Przepisy z bloga
Fajne kolorowe ciasto, które przyciąga wzrok. Galaretki... ⇖ 64
Zapiekane tortille powstały w wyniku czyszczenia lodówki... ⇖ 189
Dawno nie było u mnie żeberek a że naszła ochota to... ⇖ 87
Kolejny przepis na pyszne śledziki. Tym razem w sosie z... ⇖ 157
Dzisiaj zapraszam na zupę porowo-pieczarkową. Zupa pełna... ⇖ 137
Prosta surówka z dwóch warzyw. Do surówki podobnie jak... ⇖ 249