Pieczarki Nadziewane... Pieczarkami ;)
Źródło: https://nikolodkuchni.blogspot.com/2012/09/pieczarki-nadziewane-pieczarkami.html
Przyznam, że najczęściej spotykam się z pieczarkami nadzianymi farszem mięsnym. Chociaż miałam okazję jeść bezmięsne u mojego brata, którego kobieta jest wegetarianką, to sama nigdy takich nie robiłam. Na diecie jednak wpadłam na ten przepis i postanowiłam spróbować.Z racji, że w Anglii duże pieczarki są naprawdę duże i rozwinięte, musiałam zmodyfikować trochę przepis,...
Najnowsze przepisy
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 4
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 12
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 19
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 32
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 27
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 12
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Witajcie Kochani. Ostatni dodany na blogu wpis pokazuje... ⇖ 571
Ten torcik robiłam wczoraj - bez okazji -po prostuostatnim... ⇖ 315
Ten przepis zachomikowałam podczas oglądania Saturday... ⇖ 337
Wczoraj przez przypadek trafiłam na ten przepis i z racji... ⇖ 313
Przeglądając przepisy w internecie znalazłam przepis na... ⇖ 190
Lubię szybkie dania i często takierobię, a ten ryż... ⇖ 241
Mój mąż bardzo lubi makarony tak, że takie danie w... ⇖ 244
W moim zbiorze przepisówpowydzieranychzbaaardzostarych... ⇖ 275
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1715
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1020
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 683
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 597
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 573
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 541
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 449









































