Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 15
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 20
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 45
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Pieczeń meksykańska w boczku wędzonym
Pieczen ze spora iloscia kolorowych dodatkow, a wszystko to otulone wedzonym boczkiem. Mieso jest aromatyczne, soczyste i bardzo smaczne. Idealnie sprawdza sie na wielkanocnym stole, wnoszac nie tylko bogactwo smaku, ale tez kolorow. Pieczen dobrze smakuje na cieplo, jako danie glowne, ale rowniez sprawdza sie na zimno jako wedlina. 1 kg miesa mielonego z lopatki … Czytaj dalej Pieczen meksy...
Przepisy z bloga
Kremowy, waniliowy sernik na kruchym spodzie, którego... ⇖ 398
Zielone pierogi powstały za sprawą szpinaku, ale nie... ⇖ 542
Pizza z mięsem mielonym zatopionym w dobrze doprawionym i... ⇖ 610
Sakiewki z zielonych naleśników zapiekane w pomidorach to... ⇖ 562
Makaron z cukinią i tuńczykiem w aromatycznym sosie... ⇖ 545
Kasza jaglana z cukinią i pomidorami zapieczona razem z... ⇖ 554
Mazurek, czyli cienkie, kruche ciasto wypełnione kremem.... ⇖ 566
Prosta, a zarazem bardzo smaczna sałatka z brokułem,... ⇖ 2821