Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 13
Pieczona papryka
Pieczona papryka.Pieczona papryka jako włoskie antipasti.Pieczona paprykaPieczona papryka jest bardzo popularnym antipasti we Włoszech. Używana w bardzo dużych ilościach na Sycylii. Dodawana do wszystkiego i zjadana ot tak sobie. Pieczona/grillowana papryka bez skóry to przysłowiowe niebo w gębie. Najbardziej nudna i pozbawiona smaku papryka odzyska pamięć i zaskoczy nas...
Przepisy z bloga
Sałatka z tuńczykiem i serem korycińskim.Pyszna sałatka... ⇖ 129
Sałatka z selerem, serem wędzonym i kukurydzą.Najlepsza... ⇖ 32
Babka Wielkanocna cytrynowa.Prosta babka cytrynowa.Babka... ⇖ 107
Farfalle z aksamitnym sosem z pieczonych papryk.Makaron z... ⇖ 77
Fasola Piękny Jaś z pomidorkami i porem.Włoski sposób... ⇖ 79