Pieczone buraki.
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2025/09/pieczone-buraki.html
Doskonałe do barszczu czerwonego, ćwikły i wszelakich surówek. Składniki:8-10 buraków jednakowej wielkości1/4 szklanki oleju rzepakowegoPrzygotowanie:Warto upiec buraki w łupinach w piekarniku, a potem użyć je do sałatki lub barszczu. Buraki z pieca mają głębszy, szlachetniejszy smak niż gotowane. Nie tracą też tylu wartości odżywczych. Zatrzymują intensywny, rubinowy kolor. Do pieczenia wybieramy bulwy mniej więcej równej wielkości, aby czas pieczenia był taki sam....
Najnowsze przepisy
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 10
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 11
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 43
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 34
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 71
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 684
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy... ⇖ 119
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany... ⇖ 54
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 684
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 464
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 234
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 182
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 161







































