Pieczone buraki.
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2025/09/pieczone-buraki.html
Doskonałe do barszczu czerwonego, ćwikły i wszelakich surówek. Składniki:8-10 buraków jednakowej wielkości1/4 szklanki oleju rzepakowegoPrzygotowanie:Warto upiec buraki w łupinach w piekarniku, a potem użyć je do sałatki lub barszczu. Buraki z pieca mają głębszy, szlachetniejszy smak niż gotowane. Nie tracą też tylu wartości odżywczych. Zatrzymują intensywny, rubinowy kolor. Do pieczenia wybieramy bulwy mniej więcej równej wielkości, aby czas pieczenia był taki sam....
Najnowsze przepisy
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 11
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 13
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 17
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 22
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 13
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 34
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 40
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 87
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 730
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy... ⇖ 122
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 730
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 590
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 278
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 267
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218






































