Pieczone buraki.
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2025/09/pieczone-buraki.html
Doskonałe do barszczu czerwonego, ćwikły i wszelakich surówek. Składniki:8-10 buraków jednakowej wielkości1/4 szklanki oleju rzepakowegoPrzygotowanie:Warto upiec buraki w łupinach w piekarniku, a potem użyć je do sałatki lub barszczu. Buraki z pieca mają głębszy, szlachetniejszy smak niż gotowane. Nie tracą też tylu wartości odżywczych. Zatrzymują intensywny, rubinowy kolor. Do pieczenia wybieramy bulwy mniej więcej równej wielkości, aby czas pieczenia był taki sam....
Najnowsze przepisy
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 4
Bajgle z makiem to pachnące, puszyste pieczywo, które... ⇖ 16
Jesień to idealny czas na eksperymenty z warstwami i... ⇖ 23
Szybka Surówka z Kiszonej Kapusty(*SERIA FIT*)Ta surówka... ⇖ 19
Fit Chrupiące Paluszki z Łososia(do przygotowania w... ⇖ 20
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 26
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 48
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 46
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 93
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 773
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 773
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 647
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 377
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 306
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 290







































