Pieczone buraki.
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2025/09/pieczone-buraki.html
Doskonałe do barszczu czerwonego, ćwikły i wszelakich surówek. Składniki:8-10 buraków jednakowej wielkości1/4 szklanki oleju rzepakowegoPrzygotowanie:Warto upiec buraki w łupinach w piekarniku, a potem użyć je do sałatki lub barszczu. Buraki z pieca mają głębszy, szlachetniejszy smak niż gotowane. Nie tracą też tylu wartości odżywczych. Zatrzymują intensywny, rubinowy kolor. Do pieczenia wybieramy bulwy mniej więcej równej wielkości, aby czas pieczenia był taki sam....
Najnowsze przepisy
Tradycyjna szarlotka to jedno z najbardziej klasycznych... ⇖ 10
Fit Dyniowe Kluseczki ze Szpinakiem i Brokułami(*SERIA... ⇖ 19
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 10
Fit Wysokobiałkowa Babka Czekoladowa(*SERIA FIT*)Ta fit... ⇖ 13
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 10
Naleśnik z piekarnika można znaleźć w internecie lub w... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 27
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 48
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 46
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 98
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 787
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 787
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 656
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 637
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 396
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 315
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 301








































