PIECZONE DROŻDŻOWE PIEROŻKI. Z KAPUSTĄ I PRAWDZIWKAMI

Pyszne, mięciutkie drożdżowe ciasto + fajny wytrawny farsz = coś od czego ciężko sie oderwać Mimo tego, że pierożki są drożdżowe robi się je bardzo szybko, a z ciastem fajnie się pracuje. Na drugi dzień są tak samo miękkie i smaczne jak w dniu wypieku.Gorąco polecam! Idealne do czerwonego barszczyku Składniki na farsz:1/2 kg kiszonej kapusty200 g suszonych prawdziwkówziele angielskieliść laurowysólpieprzszczypta suszonego czosnku1 cebulaolejWykonanie:Grzyby zalewamy...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 104
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 57
Szybka, pożywna i pełna białka pasta do chleba to... ⇖ 72
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204