PIECZONE DROŻDŻOWE PIEROŻKI. Z KAPUSTĄ I PRAWDZIWKAMI

Pyszne, mięciutkie drożdżowe ciasto + fajny wytrawny farsz = coś od czego ciężko sie oderwać Mimo tego, że pierożki są drożdżowe robi się je bardzo szybko, a z ciastem fajnie się pracuje. Na drugi dzień są tak samo miękkie i smaczne jak w dniu wypieku.Gorąco polecam! Idealne do czerwonego barszczyku Składniki na farsz:1/2 kg kiszonej kapusty200 g suszonych prawdziwkówziele angielskieliść laurowysólpieprzszczypta suszonego czosnku1 cebulaolejWykonanie:Grzyby zalewamy...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 48
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na bardzo dobre kruche ciasto z budyniem i... ⇖ 84
O kruchych ciastkach chyba nie trzeba dużo mówić na... ⇖ 71
Powiem krótko: prosty, pyszny, ekspresowy wypiek. Muffinki... ⇖ 58
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 611
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1995
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 322
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 288
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 244
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 237
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199