Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 8
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 11
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 40
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 36
PIECZONE ŻEBERKA W MIODOWEJ GLAZURZE
Przepis na żeberka jest bardzo prosty, a mięso po upieczeniu jest przepyszne, aromatyczne i soczyste z lekką nutą słodyczy i pikanterii. To wszystko za sprawą dodanego do marynaty miodu i ostrej papryki. Kolejnym plusem jest to, że mięso tak naprawdę wystarczy tylko zamarynować a potem włożyć do piekarnika, cała reszta robi się już sama. Prawdziwa uczta. Tak przygotowane...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 193
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 258
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 255
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 294
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 304