Pieczone figi z serem camembert i orzechami włoskimi

Pieczone figi z serem camembert i orzechami włoskimi z dodatkiem rozmarynu. Całość polana miodem, octem balsamicznym i oliwą z oliwek. To pyszna i wykwintna przekąska, idealna z lampką czerwonego wina 🙂 Składniki: 6 świeżych fig około 100 g sera camembert 2 łyżki posiekanych orzechów włoskich 1 gałązka rozmarynu 1 łyżka miodu 1 łyżka octu balsamicznego […] Artykuł Pieczone...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 6
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 64
Zupa z bobem, kaszą bulgur i kurczakiem na wywarze z... ⇖ 104
Deser morelowy z ciasteczkami amaretti to doskonały... ⇖ 152
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204