Najnowsze przepisy
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 0
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 17
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 4
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 32
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 28
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 64
Pieczone fioletowe bataty
Bataty uwielbiamy zawsze jako dodatek do obiadu, jako pure, jako dodatek do deserow.Tym razem zakupilismy bataty koloru fioletowego.Choc smakowaly identycznie jak pomaranczowe wizualnie zachecaly do zjedzenia.Nie chcialam ich zakopac w jakims daniu i dlatego upieklam je z syropem daktylowym.Wyszly znakomicie, kremowe wewnatrz, chrupiace zewnatrz, a syrop daktylowy nadaje im charakteru, polecam.Bat...
Przepisy z bloga
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 66
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 27