Pieczone i faszerowane papryki, kaszą i boczniakami.
Źródło: https://lyzkawzupie.art.blog/2020/08/25/pieczone-i-faszerowane-papryki-kasza-i-boczniakami/
Jednym z powodów za co kocham lato jest olbrzymia paleta owoców i warzyw , nie chodzi o dostępność ale głównie o smak. Smak papryki latem wg. mnie jest inny niż zimą. Dużo ciekawszy i przede wszystkim smaczniejszy. Zimą ,ten smak jest stonowany, i wtedy kolory pełnią funkcję radości. Cieszmy się słonecznymi dniami puki są. Do… Czytaj dalej Pieczone i faszerowane papryki,...
Najnowsze przepisy
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 12
Przed Wami pyszna sałatka z tuńczykiem i kuskusem. To... ⇖ 13
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 15
Kiedy Gordon Ramsay w jednym z odcinków swojego programu... ⇖ 18
Bigos staropolski to jedno z najbardziej kultowych dań... ⇖ 26
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 23
Przepisy z bloga
View this post on Instagram A post shared by Łyżka w... ⇖ 428
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 490
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 169
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 135
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 105
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 104
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 93
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 87




































