pieczone pierogi drożdżowe z kapustą i grzybami

Pieczone pierogi z ciasta drożdżowego wypełnione farszem z kiszonej kapusty i pieczarek to wspaniała alternatywa dla uszek w barszczu lub pasztecików. Znakomicie sprawdzą się jako dodatek do czystego barszczu podczas wigilijnej wieczerzy choć oczywiście nie musicie czekać do Bożego Narodzenia. Pieczone pierogi drożdżowe to super pomysł na ciepłą kolację, u nas zniknęły...
Najnowsze przepisy
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 5
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 13
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 12
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 13
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Sernik z mlekiem skondensowanym to jeden z moich ulubionych... ⇖ 623
Przepyszny sernik na tradycyjnym kruchym spodzie, kremowy i... ⇖ 835
Polecam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę z rukoli z... ⇖ 965
Pyszne jajka faszerowane zielonym groszkiem to doskonała... ⇖ 791
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2077
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 344
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 314
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 301
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 271
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 262