Najnowsze przepisy
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 0
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 69
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 50
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 74
Pieczone pierożki z kapustą i grzybami
Pierogi to tradycyjne świąteczna potrawa, której nie może zabraknąć podczas wigilijnej kolacji. Kruche, nadziane grzybami z lasu i kiszoną kapustą są idealne do świątecznego czerwonego barszczu lub zupy grzybowej.Składniki:Ciasto:500g mąki30g świeżych drożdży 250ml mleka65g masła extra 2 jajka1 łyżeczka soli1 łyżeczka cukruFarsz:50g suszonych grzybów600g kapusty...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 431
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 512
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 497
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 488
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 657