Najnowsze przepisy
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 3
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 37
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 89
PIECZONY KURCZAK Z KLEMENTYNKAMI I OUZO
4 February, 2013Pisałam już o mojej fascynacji kuchnią żydowską, chociaż tak właściwie to niewiele o niej wiem.To, co mi się podoba to obfitość owoców i warzyw, a co za tym idzie, róznorodność kolorów, smaków i aromatów, ale również sposobów na wykorzystanie tego bogactwa.Niedawno ukazała się książka Jerusalem Yotama Ottolenghi i Sami Tamimi. Dla miłośników kuchni...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 253
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 183
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 257
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 205
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 179
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 236