Mamy 196989 przepisów na 609 blogach.

Wyświetlono: 384 razy

Pieczony łosoś w panierce miodowo-musztardowej (Filetti di salmone in crosta di miele e senape)

Pieczony łosoś w panierce miodowo-musztardowej (Filetti di salmone in crosta di miele e senape)

SKŁADNIKI4 filety złososia (150-200 g każdy)4 łyżki octu jabłkowego2 łyżki musztardy2 łyżki miodu4 łyżkioliwy z oliwek1-2łyżkisezamu50 g bułki tartejsól, pieprz****INGREDIENTI4 pezzi di filetto di salmone (150-200 g ognuno)4 cucchiai di aceto di mele2 cucchiai di senape2 cucchiai di...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Ciasto delicja

Ciasto delicja

Idealny deser na przyjęcia, urodziny, imieniny.... ⇖ 32

pyszne kotlety z fasoli...

pyszne kotlety z fasoli...

Składniki:fasolka ugotowana około 1 litr, tarta... ⇖ 12

Owsiany snickers bez...

Owsiany snickers bez...

Zdrowsza odmiana snikcersa w wersji... ⇖ 28

Pora na chwasta, czyli...

Pora na chwasta, czyli...

Dziko rosnące dary natury, które możemy... ⇖ 8

Kiwowy sernik na zimno.

Kiwowy sernik na zimno.

Bardzo smaczny, delikatny przypominający deser... ⇖ 13

Zapiekane kotlety...

Zapiekane kotlety...

Zapiekane kotlety mielone pod pierzynką... ⇖ 81

Miedzeszyńska

Miedzeszyńska

Brokuły i feta to ostatnio moje ulubione... ⇖ 50

Makaron z orzechami...

Makaron z orzechami...

Przepis na to danie pochodzi od dwóch... ⇖ 6

Kieszonki schabowe z...

Kieszonki schabowe z...

Kieszonki schabowe z serem, to świetny pomysł... ⇖ 229

Kurczak z mozzarellą i...

Kurczak z mozzarellą i...

Kurczak z mozzarellą i pomidorami z piekarnika,... ⇖ 19

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM